Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Salvem el Penedès posa en dubte les declaracions fetes per Nadal i pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès
22 jun 2004
Salvem el Penedès va participar a la manifestació de Terrassa contra el Quart Cinturó.
PIC_0106.jpg
La manifestació de Terrassa, en contra del Quart Cinturó, va aplegar 3.500 persones de les comarques afectades pel pas d’aquesta infrastructura. El Penedès va ser-hi present amb un nombrós grup de gent de la Plataforma Ciutadana Salvem el Penedès, amb una pancarta pròpia i sota el lema “El Penedès diu NO al Quart Cinturó�.

La participació a la manifestació de Terrassa, ha estat motivada per l’oposició a noves infrastructures a la comarca i a la poca credibilitat de les declaracions dels germans Nadal i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en les que afirmen que dita carretera no es durà a terme.

Des de Salvem el Penedès tenim la constància que s’ha licitat l’estudi informatiu del traçat Abrera – Vilafranca amb un pressupost de 600.000 €, publicat al BOE i en els pressupostos del Ministeri de Fomento de 2004 i no es té cap constància de que s’hagi aturat l’estudi d’aquesta autovia de 4 carrils.

Un altre punt de confusió, seria el nom que el Sr. Nadal i el CCAP li donen a aquesta infrastructura, que segons el moment, és el Quart Cinturó, l’Autovia del Mediterrani, l’Autovia Orbital de Barcelona o el desdoblament de la N-340. Per Salvem el Penedès, totes són diferents possibles traçats del Quart Cinturó.

Des de la plataforma es tenen seriosos dubtes de la paralització del Quart Cinturó pel pas del Penedès. Per tal d’aclarir una mica més aquesta qüestió, el proper divendres 25 de juny la plataforma assistirà a una reunió amb el Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, demanada per la Campanya Contra el Quart Cinturó des de fa mesos, on hi haurà representació del Vallès, el Baix Llobregat i el Penedès.

Plataforma Ciutadana Salvem el Penedès
A Vilafranca del Penedès, a 22 de juny de 2004.
Mira també:
http://www.cupvila.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvem el Penedès posa en dubte les declaracions fetes per Nadal i pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès
22 jun 2004
El penedès no està en venda!!
Sindicat Terrassa