Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
pobles
09 oct 2007
Creat: 09 oct 2007

Ni lliures de no voler ser súbdits?

Ja són 12 les persones que han passat per l'Audiència Nacional per la crema de la fotografia de la monarquia espanyola i, encara avui, la repressió rància i envellida sembla que no s'esgota. Les mobilitzazions arreu es multipliquen de la mateixa manera que ho fan les mostres de suport i autoinculpacions per demostrar que la defensa de la corona, avui, és un fet ridícul, ranci, cobard i fidel al feixisme opressor de pobles i de persones. Els qui clamen per la llibertat i la justícia real acullen amb joia aquest exercici d'emancipació i solidaritat col.lectiva.
Després de tot el que està passant ja es hora de proclamar que no volem continuar sent súbdits ni seguir celebrant aquesta hispanitat.

[11oct] Solidaritat amb els acusats de Montjuïc per "ultraje a la bandera"

[12oct] Lleida Actes 300 anys de resistència
SEPC Classes populars: res a celebrar

[12oct] el Penedès fa botifarra a la Hispanitat + Botifarrada a la Hispanitat a Mataró + més actes arreu

[27oct] Marxa a Wad-Ras

solidaritat antimonàrquica: properes convocatòries... Sta. Coloma Antifeixista i antimonàrquica + Festa antimonàrquica a Celrà darreres convocatòries... més d'un miler d'estudians + A igualada també + l'esquerra independentista de Lleida + Solidaris de Figueres + Sitges Antimonàrquic/a + la solidaritat antimonàrquica arriba a Vila-Real + a Vilafranca + Barcelona antimonàrquica + Tarragona Antimonàrquica + Valls Antimonàrquic + Concentració antimonàrquica a València + a Alacant també cremen la Monarquia + Palma antimonàrquica + Terrassa antimonàrquica + Solidaritat i suport des de Galiza + Solidaritat des de Madrid

+info : >>>pobles + noalrei.elsud.org + >>>criminalització i repressió

històries borbòniques estabilitat? el rei? de què? + els borbons ocupen el tron il.legalment des del principi + rumors reials: com lliga la gent de sang blava + un cognom rentable: borbons :::

ni lliures de reunir-nos? Declaració de Guerra contra el moviment independentista ::: Tota la cúpula de batasuna arrestada per ordres de Garzón ::: A presó abans de les eleccions :::

notícies relacionades ni podem fer murals? ::: Acusacions d'atemptat a l'autoritat a Terrassa ::: Ciutadans convoca una mani a favor de les institucions,inclosa la Monarquia ::: a l'estil Rosa Parks? ::: Comunicat de la SEPC davant la visita de la "Reina" Sofia ::: ::: Accent-115 Suplement Antiborbònic ::: dels borbons n'estem fins els... ::: Repressió feixista al republicà Jaume d'Urgell

Sindicato Sindicat