Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
poder i estats vers cultures
08 jun 2004
Creat: 08 jun 2004

13.06.04 Quina E/€uropa volem?

repressió :: Diumenge a la Rambla del Raval (16'30 h.) ::: Assemblea davant la repressió a la CSE + Repressió a la CSE i Roda de Premsa + Cronica CSE Fort Pienc + Vulneració dels mínims drets civils. la policia borra del mapa la CSE + desallotjats més de 28 punts de consulta dels 55 que hi ha a tot Catalunya

Volem una altra Europa, l'Europa dels treballador(e)s i dels pobles, dels drets socials, de les llibertats, democràtica, solidària, pacífica, no xenòfoba i ecològicament sostenible, rebutgem la futura Constitució Europea per com s’ha fet i pel que diu.

Campanya en defensa del català a Europa davant la negativa de França. L'estat espanyol negocia amb la UE un estatus de llengua 'cooficial'. Diferents forces polítiques s'han felicitat per aquest anunci, que a més de no ser ni tan sols definitiu, no permetrà que el català sigui llengua de treball a Europa, com s'han apressat a aclarir les institucions europees.

Coincidint amb les eleccions europees, es durà a terme una Consulta Social Europea (CSE) per promoure el debat, la reflexió i la construcció d'alternatives. Serà un nou exercici col·lectiu de democràcia participativa.

Altres reflexions :: Contra la Constitució Europea o l'Europa capitalista :: Què ens amaga la Constitució Europea :: Seminari sobre la Constitució Europea a Vilafranca (29 de maig)

+ info: >>> Poder i estats vers Cultures

Sindicato Sindicat