Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
indymedia
04 mai 2004
Creat: 04 mai 2004

Escriu a Indymedia, Tradueix a Indymedia.
Aquest projecte el fem entre tot*s >>> Contacte

( ( i ) ) Les persones que col.laborem en el manteniment d'Indymedia Barcelona volem donar encara més difusió al projecte d'IMC Barcelona per això et necessitem, participa amb nosaltres per aconseguir millorar-lo. Recorda-ho: Indymedia som Tot*s.
Després dels debats sobre l'eina en diversos articles publicats, us posem al corrent d´alguns aspectes bàsics que fan referència a què és Indymedia - Preguntes freqüents. Esperem que aquesta documentació ajudi a resoldre dubtes de com es pot fer un bon ús del mitjà. Us animem a publicar notícies/media amb un contingut interessant i que facilitin la lectura dels lector*s/usuaris-usuàries. Recomanem no saturar la publicació oberta amb articles dels Ma$$ media, no publicar la mateixa notícia/media més d'un cop, respectar les notícies i els comentaris dels demés (els comentaris serveixen per opinar, però sobretot per complementar la informació, contrastar-la, corroborar-la, desmentir-la Entre tot*s som capaços/ces de millorar el contingut i la utilitat d'Indymedia.

col·labora en la traducció d textes per a difusió de la mentida del forum

>>> Info:: Secció Indymedia + Indymedia Global

| Internacional :: African Indymedia conference needs your support | Difusió de (( i )) :: Vols un logo indymedia pel teu web, per imprimir o per el que vulguis? : Fons d'escriptori d'Indymedia (1024x768), Els Banners d'IMC Barcelona |


This work is in the public domain.
Sindicato Sindicat