Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització i repressió
05 ago 2019
Creat: 05 ago 2019

L'ESTAT CONTRA LES ANARQUISTES
Les anarquistes contra l'Estat

Parlar de les anarquistes, no és fer un viatge a les lluites del passat. Aquestes lluites i la seva repressió, són el present.

Fa exactament dos anys, la policia argentina va assassinar en territori maputxe a Santiago Maldonado, un anarquista compromès amb les seves idees i amb la lluita del poble maputxe.

Recentment des dels USA es va cridar a la solidaritat amb els presos anarquistes de llargues condemnes i vam conèixer l'assassinat de Willem Van Spronsen. Des de Suïssa arribaven les paraules d'un anarquista a la presó de Zuric. A Bèlgica es duia a terme un procés contra 12 anarquistes. A França es reokupa el bosc desallotjat de Lejuc i de París arriba una carta des de la presó de Embers. A Madrid es va posar en marxa una operació antiterrorista contra l'anarquisme. A Alemanya es resistia davant el desallotjament de la okupa Liebig34 de Berlín [ 1 :: 2 :: 3 ] i accions de solidaritat. A l'Iran, l'anarquista Soheil segueix empresonat. Al Brasil la lluita s'estén a la gentrificació. I la salut d'Anahí Salcedo, anarquista empresonada a l'Argentina, estava en greu risc, mentre a Xile es convocava l'operació per la expansió de les hostilitats als botxins.

A Grècia, laboratori de repressió, les anarquistes s'organitzen per a l'autodefensa del barri d'Exarchia, proposen la reconstrucció del triangle anarquista de la Mediterrània, a Atenes s'ataca una comissaria i mostren la seva solidaritat amb companys assassinats i presos [ 1 :: 2 ].

A Itàlia, la repressió contra els anarquistes, des de fa anys és una constant, desembocant en nombroses operacions policials com l'Operació Prometeu [ 1 :: 2], l'operació Scripta Manent, l'Operació Pànic [ 1 :: 2], Ardire, Scintilla, etc .... , amb les quals han estat perseguits i empresonades numerosxs anarquistes, com Silvia, Anna, Agnese, Alfredo [ 1 :: 2 :: 3 :: 4 ], Mauro, Boba, Umoru, Sarroche [ 1 :: 2], als quals es pot afegir l'anarquista arrestat a Brescia o els arrestos domiciliaris als anarquistes trentinos. Tots, no són més que una relació abreujada de la repressió contra anarquistes.

Vaga de fam [ 1 :: 2 :: 3 ] d'anarquistes empresonades a Itàlia i solidaritat [ 1 :: 2 :: 3 ] amb les companyes empresonades.

Presos, en fugida, desapareguts, assassinats, tots ells estan presents en les nostres lluites i en la nostra solidaritat ..., perquè el moviment que oblida als companys presos, desapareix

+INFO :: REPRESSIÓ

Sindicat Terrassa