Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització i repressió
31 mar 2015
Creat: 31 mar 2015

LLIBERTAT DETINGUDES PER LLUITAR

El Dilluns 30 de Març, per ordre del tribunal d'excepció de l'Audiència Nacional i com a conseqüència de l'Operació Piñata, complementant a l'Operació Pandora contra els GAC, diversos centres socials de Madrid es van veure assaltats per agents de la policia nacional. La Quimera, a més de assaltada i de portar-se bastant material informàtic, va ser desallotjada, produint-se nombroses detencions, tant a causa de l'operatiu com per motiu de resistència. També van ser objecte de registre el 13-14 de Vallekas, la Magdalena i La Enredadera de Tetuan.

L'operatiu també es va fer extensiu a Granada, on van assaltar el CSOA La Redonda, a Palència i a Barcelona, ​​on a part d'entrar en diverses cases, van detenir a 3 persones, una al barri de Sants, una altra del barri de Sant Andreu del Palomar, i una altra al barri de Poble Sec.

Els càrrecs fan referència a "pertinença a organització criminal amb finalitat terrorista" i es parla d'un total de 37 detencions ..., la majoria amb càrrecs per resistència, passant a l'Audiència Nacional, 15 d'elles. En aquests moments, d'aquestes 15 persones, 5 han ingressat a la presó provisional, i 10 van sortir en llibertat amb càrrecs.

En diferents parts de l'estat espanyol es van organitzar convocatòries reclamant la llibertat de les persones detingudes [ 1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 :: 7 ]. A Barcelona, des dels barris van partir diferents columnes de manifestants que es van juntar al barri del Clot, per arribar fins a la comissaria de la policia nacional del barri de la Verneda.

Malgrat l'amenaça policial dient que l'operació encara no havia acabat, la solidaritat i el suport [ 1 :: 2] se segueix expressant en convocatòries i comunicats [ 1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 ].

GRANADA DISSABTE 11 ABRIL
12h Concentració
Pza Nueva

BARCELONA DIUMENGE 12 ABRIL
A partir de les 12h Jornada de Solidaritat i suport a encausades Can Vies i Aturem el Parlament
Ágora Juan Andrés
DIUMENGE 19 ABRIL
12:00h Rodegem el Parlament
Parc de la Ciutadella

MÁLAGA DILLUNS 13 ABRIL
18:30h Manifestació
Plaza de la Constitución

BURGOS DISSABTE 18 ABRIL
18h Manifestació
Plaza deL Cid

ADREÇA DELS COMPANYS EMPRESONATS OPERACIÓ PIÑATA

LLIBERTAT DETINGUDES!, AQUÍ I EN QUALSEVOL PART.

+ INFO :: REPRESSIÓ

DISSABTE 4 D'ABRIL
BARCELONA
Cercavila
12h Plça Orfila - Sant Andreu

ZARAGOZA
Concentració
20h Porta principal de la Ciutat Universitaria

Sindicato Sindicat