Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització i repressió
03 mar 2014
Creat: 03 mar 2014

SOLIDARITAT AMB LES ENCAUSADES PER L'AUDIÈNCIA NACIONAL

Diversxs activistes de l'esquerra abertzale han hagut de passar recentment per l'Audiència Nacional. És només el principi d'una llarga relació de persones imputades i una implantación d'un autèntic estat d'excepció en el qual perillen les llibertats més elementals.

El proper 10 de Març l'Audiència Nacional jutjarà a Pablo Hasel pel que anomenen “apologia del terrorisme”, que no és altra cosa que unes quantes cançons i escrits en les quals expressa el seu "odi als opressors, als culpables de la intolerable situació que vivim i als responsables d'un genocidi diari".

El 27 de Març, dos membres de la "colla" bastonera "COP A COP", de la Vila de Gràcia, seran jutjats per l'Audiència Nacional, per solidaritzar-se amb lxs preses polítiques catalanes, durant l'acte polític de l'11 de Setembre del 2012, a Barcelona.

DISSABTE 22 de Març MANIFESTACIÓ
19h Plaça Diamant (Vila de Gràcia)

El 31 de Març començarà el judici, en l'Audiència Nacional, contra 20 persones imputades per l'intent de bloqueig del Parlament de Catalunya del 15 de Juny de 2011. Aquell dia, els parlamentaris catalans, pretenien iniciar els tràmits en els quals aprovarien el primer paquet de retallades que van provocar el tancament d'empreses públiques, la gradual privatització de la sanitat, les retallades en educació i cultura, etc…

CONVOCATÒRIA
Dissabte 29 de març
18:30h Plaça Catalunya (Barcelona)
MANIFESTACIÓ EN SOLIDARITAT AMB TOTES LES REPRESALIADES I AMB AQUELLES QUE LLUITEN!!

DIMECRES 2 i DIJOUS 3 d’abril
9:30h CONCENTRACIÓ DAVANT DE L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL
Passeig Lluís Companys 14-16 (Arc de Triomf)

+INFO:: REPRESIÓN

Sindicat Terrassa