Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
globalització neoliberal
24 set 2012
Creat: 24 set 2012

25S o "al corro de la patata" 4.0

Després de l'ocupació de les places pel anomenat moviment 15M, s'han produït moltes protestes i convocatòries contra les retallades socials i laborals, i contra polítics, empresaris, banquers i sindicats majoritaris que ens han tancat en un cercle cec, viciós i sense sortida.
Dintre d'aquest context d'aglutinar convocatòries multitudinàries, aquest 25 de Setembre es convoca a Madrid una protesta que amb el lema "Envoltem el Congrés", pretén recollir el testimoni del 15M, encara que les seves propostes i reivindicacions tenen un caire completament diferent.
Aquesta convocatòria serà secundada des d'altres ciutats de l'estat espanyol i a nivell internacional, viatjant a Madrid o convocant actes similars enfront d'edificis emblemàtics d'aquestes ciutats, mentre l'estat es blinda amb més policía, polítiques preventives, lleis més dures, i tot tipus de tecnologies repressives.

CONVOCATÒRIA EN MADRID AL CONGRÉS
CONVOCATÒRIA EN BARCELONA AL PARLAMENT

Després del 25S, altres convocatòries es reproduïxen: 26-S Vaga general - Jornada lluita :: 28S Avortament lliure i gratuït :: 31-O :: 5-N

+INFO :: GLOBALITZACIÓ

Sindicato Sindicat