Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització i repressió
15 abr 2012
Creat: 15 abr 2012

LLIBERTAT VAGUISTES EMPRESONADES!!
ABSOLUCIÓ PER TOTES LES PERSONES ENCAUSADES EL 29M!!

La convocatòria de la vaga del 29M, va ser un èxit, no només de participació, sinó de resposta activa per part de les persones que van expressar el seu rebuig a aquest sistema.

Anticipant-se a aquesta possibilitat, el conseller Felip Puig ja va descobrir a primera hora del matí quina seria la seva estratègia: "La vaga és un camp d'entrenament...". Això vol dir, aplicar les polítiques de "tolerància zero", limbs jurídics i guerra preventiva, impunitat policial i llançament de gasos contra les persones que es manifestaven i tot tipus d'agressions.

El balanç de l'actuació policial del 29 M, deixa 79 persones detingudes a Catalunya ( 4 d'elles a la presó condicional, una amb fiança i 41 que van passar a disposició judicial), centenars de ferits, com a mínim 4 d'ells greus, 19 persones amb politraumatisme i 7 hospitalitzades com a conseqüència de lesions per bales de goma. El balanç de l'actuació política, deixa lleis d'estat d'excepció que porten temps preparant, l'enduriment del codi penal i l'amnistía per els defraudadors.

Diferents associacions han emès comunicats de denúncia de l'actuació policial i judicial, i en solidaritat i suport amb les persones detingudes, empresonades i ferides per l'actuació policial.

Així mateix els diferents grups de suport han convocat diversos actes reclamant la llibertat dels empresonats i l'absolució de tots els detinguts i detingudes.

Dissabte 21, 11:00 h. CONCENTRACIÓ a la Ciutat de Justícia d'Hospitalet.

COMUNICAT assemblea de suport amb les persones represaliades del 29M

DIUMENGE 22 ABRIL
18:00h Plaça Catalunya.
MANIFESTACIÓ per la LLIBERTAT dels vaguistes presos

+INFO: REPRESSIÓ :: GRUP SUPORT JAVI :: DENÚNCIA COL·LECTIVA

Sindicato Sindicat