Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
globalització neoliberal
14 oct 2011
Creat: 14 oct 2011

15-O. DIA D'ESCALFAMENT GLOBAL POPULAR

Després del 15-M, un altra data s'apunta com a referent de les lluites populars, contra el mal govern i els abusos del capitalisme, en el retrocés dels drets i les llibertats de l'ordre occidental i democràtic.
Es podria dir que aquesta és la primera mobilització massiva a nivell global que es convoca per a ocupar els carrers d'uns 80 països de tot el món, per a cridar l'atenció de governants i mandataris, i dir-los que no som mercaderia en mans de polítics i banquers i que no ens representen.
Ens podran treure l'ensenyament i la sanitat universal. Ens podran fer fora de les nostres cases, de les nostres feines. Ens podran robar i malbaratar tots els diners públics dels impostos, quedar-se les comissions que els doni la gana, arruïnar els seus bancs i les seves immobiliàries. Acabar amb l'ecosistema, contaminar l'aire i l'aigua. Dir-nos que no hi ha altra alternativa. I fins i tot ens podran represaliar, empresonar i abusar mb tot el seu poder. Però el que mai podran tenir, és la més mínima dignitat.

14 D'OCTUBRE OKUPEM ELS HOSPITALS PER UNA SANITAT PÚBLICA
Bellvitge, Sant Pau, Vall d'Hebron, Dos de Maig...

15 D'OCTUBRE, ELS CARRERS DEL MÓN SERAN NOSTRES
17h PÇA CATALUNYA MANIFESTACIÓ
CRÓNICA DE LES MANIFESTACIÓNS: Països Catalans :: Hort :: Castelló :: Resta del món

COMUNICAT ENCAUSADES AL PARLAMENT

+INFO:: GLOBALITZACIÓ

Sindicato Sindicat