Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Especulació i okupació
28 gen 2011
Creat: 28 gen 2011

NOVA DEMANDA DE TMB CONTRA CAN VIES

El Centre Social Autogestionat Can Vies torna a estar amenaçat. L'Ajuntament de Barcelona, a través de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha interposat una nova demanda i el judici tindrà lloc el proper 18 de febrer.
Des del CSA Can Vies fan una crida a la solidaritat i denuncien les intencions polítiques i especulatives de l'Ajuntament.

Èxit de participació en la manifestació de suport a Can Vies del 29 de gener + Protesta en la inauguració de les reformes de la Plaça Josep Pons

Divendres 18 de febrer - 8 hores
Avancem juntes a pas ferm per aturar el judici
Plaça de Sants ( L1 i L5) - esmorzar + cercavila

El CSO La Carboneria també es troba en perill

+info: especulació i okupació :: CSA Can Vies :: CSO La Carboneria :: Salvem la Colònia Castells :: info-usurpa
4 i 5 de febrer, cap de setmana antidesallotjament
A la Colònia Castells no cessen els intents de desonament, els desallotjaments i els enderrocs. Després del desallotjament il·legal del nou Casal Popular i la detenció de dos joves, en una setmana van desallotjar dues cases okupades més, detenint encara a dues persones. A més, 6 families es troben amenaçades de desnonament i es neguen a entregar les claus de casa seva. Video de la concentració solidària davant la seu de Reursa.
Mentrestant, moltes persones i families estan sent desnonades per la imposibilitat de fer front als pagaments hipotecàris. A més, la defensa de les cases barates de Bon Pastor segueix en peu a pesar dels enderrocaments.
Però no tot són males noticies. Aquest desembre, Kan Pasqual, a Collserola, va celebrar el seu14è aniversari.
A Zaragoza va ser desallotjat el CSO Kike Mur (a l'antiga presó de Torrero) i a Berlin, "la Liebig 14", okupada des del 1990. Disturbis en la manifestació de suport.
Sindicat Terrassa