Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
comunicació
26 oct 2010
Creat: 26 oct 2010

Les Ràdios lliures amenaçades per la Generalitat

El 29 de juliol passat la Generalitat va aprovar el Decret de mitjans audiovisuals sense ànim de lucre , un decret que pretén controlar tant el funcionament com els continguts de les ràdios lliures a través del CAC (Consell de l’audiovisual de Catalunya).

A banda del decret que pretén limitar les ràdios lliures de Catalunya, des de principis de setembre, la freqüència del 96.6 de Ràdio Pica , compartida entre Ràdio Pica i Ràdio Bronka , està sent interferida per les emissions de la ràdio MolaFM .

MolaFM és una ràdio privada, comercial i que rep subvencions escandaloses per part de l’administració. Aquesta emissora no té cap mena de llicència ni concessió per a emetre a Barcelona, tot i així ho fan des de la mateixa torre de Collserola amb el beneplàcit de Abertis Telecom, Telefonica i la pròpia Generalitat de Catalunya.

Dóna suport als mitjans lliures, signa aquí

Notícies relacionades:

MOLA FM:

Interferència des de la torre de Collserola emissions fm de Ràdio Pica-Bronka :: Montcau-MolaTv-MolaFm Fora Del 96.6 :: Terrorisme amb el suport de l´administració ? :: Emisions pirates desde la Torre de la Generalitat a Collserola :: Qui és MOLA FM ? emissora que interfereix l´emissió de Ràdio PICA-BRONKA :: El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació subvenciona emissora il.legal a Barcelona que interfereix les Ràdios Lliures :: Segueixen les interferències a Radio Pica i Bronka (audio) :: Vividores y Delincuentes de Guante Blanco :: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures

DECRET AUDIOVISUALS

Escolteu Ràdios Lliures !! :: LA GENERALITAT de CATALUNYA contra els mitjans lliures :: Nous cartells contra el decret de la Generalitat censuradora de les ràdios lliures :: Dóna suport als mitjans lliures. El poder de la comunicació és el teu dret

+ INFO

Radio Pica :: Radio Bronka :: Radio Contrabanda :: Radio RSK :: Radio Linia IV

This work licensed under a
Creative Commons license.
Sindicato Sindicat