Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
crimintalització
15 gen 2010
Creat: 15 gen 2010

SOLIDARITAT REBEL

Desde la presó de Aachen, Gabriel Pombo da Silva i Marco Camenish, des de la presó de Suïssa, van llançar una proposta de vaga de fam, del 20 de Desembre 2009 al 1 de Gener del 2010, com a gest d'amor insurrecte en record de totxs els/les companyxs que han donat la seva vida/llibertat en el combat. Aquesta proposta va ser secundada per un grupet de rebels empresonats en diferents presons al llarg del planeta i és un acte d'afirmació cap a la creixent internacionalització de la lluita informal anarquista que s'està produïnt en alguns països de llatino-amèrica, cap a la revolta grega, cap als companys italians que estan sent objecte de repressió i fustigació, cap a les diferents lluites contra les presons a Alemanya, França, Itàlia [ 1 , 2 ], Grècia i Espanya; cap a Tamara, companya anarquista recentment capturada, cap a la resistència del poble Mapuche enfrontat contra els estats xilè i argentí i contra les grans multinacionals del capitalisme internacional; cap a les diferents comunitats mexicanes que s'aixequen enfront d'aquesta genocida guerra a foc lent i cap a totes aquelles persones que lluiten contra el capitalisme i el resisteixen [ 1 , 2 , 3 ]. Les mostres de solidaritat [ 1 , 2 , 3 ] no s'han fet esperar.

A l'estat espanyol, coincidint amb al fi d'any, s'han realitzat diferents actes de suport cap a les persones preses. Als comunicats i convocatòries a Euskal Herria [ 1 , 2 , 3 , 4 ], cal sumar les ja tradicionals marxes de torxes pels i les presxs polítics catalans [ 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ] i les que es realitzen cada cap d'any en record dels i les presxs o pel tancament dels centres d'internament d'immigrants, en diferents localitats de l'estat espanyol [ 1 , 2 , 3 , 4 ].

AMADEU CASELLAS NO INICIARÀ LA VAGA DE FAM QUE HAVIA ANUNCIAT EN EL SEU ÚLTIM COMUNICAT. La campanya per la seva llibertat contínua endavant: 23 Gener 2010 Ateneu Popular de Nou Barris

URGENT, Divendres 15 de Gener 2010, nova audiència en la Cort Suprema dels Estats Units, sobre la petició per part de la fiscalia de Philadelphia para executar sense audiència a MUMIA ABU-JAMAL.

Notícies Relacionades: Tamara [ 1, 2, 3 , 4, 5, 6 ] + Amadeu [ 1 , 2 , 3 ] + Ingrés a la presó de Rodrigo del 4F [ 1, 2 ] + Euskal Herria [ 1 , 2, 3, 4, 5 , 6, 7, 8 ] + Lluita contra les llargues condemnes [ 1, 2 ] + Centres de menors [ 1 , 2 ] + Detenció Asel Luzarraga a Xile [ 1 , 2 , 3 ] + Lluita del poble Mapuche [ 1, 2 ] + Núria Pórtulas [ 1 , 2 ] + Kubotán [ 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7] ..

+info:: Repressió ::: Presxs al carrer Tamara al carrer

Sindicato Sindicat