Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
laboral
09 ago 2009
Creat: 09 ago 2009

TMB. La lluita de les treballadores continua

La lluita laboral de les conductores d'autobusos de TMB pels dos dies de descans va pels dos anys ja, pero no pararà i es continuarà fent front a l'abús desmesurat d'empreses, que com TMB, persegueixen la pèrdua de drets de les persones contractades.

Després de diverses convocatòries d'aturada i vagues s'han aconseguit uns acords mínims, però malgrat les contínues presions, expedients, represàlies i sancions, les persones treballadores, organitzades en les assamblees convocades pel comité de descansos, no han renunciat a continuar mantenint aquest front de lluita obert, reclamant la signatura d'un conveni i la contractació de 500 nous llocs de treball. Per això han realitzat denúncies públiques i organitzat diferents protestes en solidaritat amb altres lluites i per les seves pròpies reivindicacions, plantejant tot tipus de movilitzacions i fent presència constant en tots els actes on es trobava el màxim representant de l'empresa (TMB), l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu [1], [2], així com davant de les seus del partit del govern.

notícies relacionades: Resposta a una nota de premsa infame de la Direcció de TMB :: Sindicalisme irresponsable. Article d'Assumpta Escarp, Presidenta de TMB, al Periódico :: La CGT d’autobusos de TMB guanya el judici pels “15 minuts de l’entrepà” de l’Estatut dels treballadors :: La Direcció vol imposar unilateralment la seva proposta de conveni :: Mercader i Garganté guanyen el judici contra la Direcció de TMB per la sanció de 4 mesos que s’els hi va imposar per haver denunciat

+info: >> laboral :: Comité de descansos :: Radio Rosko: Programa de radio de lxs trabajadorxs de Autobuses de Barcelona. CGT.

Sindicato Sindicat