Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
laboral
12 feb 2009
Creat: 12 feb 2009

Jardineria solució!

Des de fa mesos els jardiners del petit poble de Sant Just Desvern, al Baix Llobregat, estan en lluita per la dignitat del seu lloc de treball, en solidaritat amb els seus companys acomiadats i per una bona qualitat en el servei. Durant tot febrer estan en vaga total per aquestes reclamacions fins que l'empresa ACSA i l'Ajuntament del PSC i ICV entrin en raó.
La jardineria a Sant Just Desvern és un exemple de les conseqüències de la privatització dels serveis públics, que obre camí a la mercantilització dels béns comuns, al malbaratament del diner públic, a la precarietat laboral i a la corrupció política. Però al mateix temps és un exemple de que la resistència i la ofensiva obrera és possible. Per donar recolzament a la seva lluita s'ha obert una Caixa de Resistència.

[21 de Febrer] MANIFESTACIÓ a SANT JUST 11:30h



Video Mani 1ªpart 2ªpart

Notícies relacionades:::Els jardiners de Sant Just Desvern en lluita:::Els jardiners de Sant Just Desvern aniran al Ple municipal:::La majoria dels jardiners de Barcelona fam vaga contra la privitització:::Protesta dels jardiners de Parcs i Jardins de Barcelona en la inauguració del Parc de Mossèn Cinto Verdaguer
+info:::CNT BCN:::Secció Laboral


This work is in the public domain.
Sindicat Terrassa