Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
indymedia
05 feb 2009
Creat: 05 feb 2009

La policia segresta un altre cop el servidor d'Indymedia UK

El 22 de Gener un servidor d'Indymedia va ser segrestat per la policia de Kent a Manchester, relacionat amb el procediment judical a Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC).
La policia de Kent va enviar per correu electrònic, al contacte de imc-uk, un requeriment per esborrar les dades del jutge que instrueix la causa contra el SHAC. Aquesta informació, però, ja havia estat eliminada per la política editorial de imc-uk. Com una xarxa de notícies basada en la publicació oberta, la xarxa Indymedia no reté informacions de les usuaries.
La màquina va ser entregada a la policia per la direcció del Proveidor de Serveis d'Internet sense cap tipus d'ordre judicial. Es creu que aquesta ordre pot existir i que potser va ser emesa pel cap de la policia però en el moment del segrest no es va mostrar. L'ordre, encara no vista per les persones d'imc-uk, es refereix en concret a aquest servidor de Manchester, que és un mirall(backup) i no el servidor original on estava la informació que es volia esborrar. Per tant, es conclou que el jutge no volia verificar la borra de les dades personals sinó utilitzar aquest esdeveniment per atacar la xarxa Indymedia i infrastructures al Regne Unit.
Altres espais que es van veure afectats per aquesta incautació inclouen Indymedia Londres, el servidor del projecte de documentació global d'Indymedia, la Soja Mata -una campanya contra la soja transgènica-, enfocada als processos d'America del Sud i Transition Sheffield, una campanya canadenca contra els Jocs Olímpics de 2010.

Mira també:::Declaració d'indymedia Bristol:::La policia contra Indymedia

+ info >>> Indymedia UK + Indymedia


This work is in the public domain.
Sindicat Terrassa