Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Globalització
12 nov 2008
Creat: 12 nov 2008

El Capitalisme és irreformable. La seva Crisi que la paguin ellxs

El proper dissabte 15 de Novembre, els representants polítics del sistema capitalista es reuneixen per 'reformar-lo'. Aquests hipòcrites al serveï de les multinacionals beneïran un nou capitalisme que protegeixi millor els interesos dels rics en el futur. Mentrestant, les classes populars de tot el planeta estem augmentant els nostres patiments en nom de la seva Crisi, de la seva especulació, de la seva explotació.

Diguem Prou! Coincidint amb la reunió dels buròcrates a Washington, a moltes ciutats de l'estat espanyol es realitzaran accions.

Dissabte 15-N'08 a les 17h Pl.Catalunya, acte de rebuig sota el lema: La seva Crisi, que la paguin ellxs! Convocatòria :: Un detingut a la manifestació :: Crònica de la manifestació :: Fotos

A més, tothom podrem participar en una assemblea popular contra les 65 hores i la crisi capitalista, de cara a preparar la Gran Manifestació del proper 29 de Novembre 17:30 a Pl.Universitat contra la seva crisi i l'intent de l'Europa del Capital d'implantar la jornada de 65 hores setmanals.

Perquè sóm milions i el planeta no és vostre.

notícies relacionades: El tercer món paga la crisi una vegada més :: En la crisis: reservado el derecho de admisión :: Amnistia internacional denuncia las causas de la situació en el Congo :: El rescate, saqueo final de Bush :: Los culpables de la crisis :: els directius d´una empresa tèxtil volen acomiadar casi cent treballadores/ors abans d´un mes :: La Crisi en els seus textos (20081017) :: FICOSA Rubí vol acomiadar 140 treballadors :: Treballadors de Nissan en lluita! :: Èxit en la primera jornada d'aturades parcials a la jardineria de Sant Just

+ info: globalització :: noalas65horas :: xarxacontratancaments :: Crisi - Crisi

Sindicato Sindicat