Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
repressió
16 ago 2008
Creat: 16 ago 2008

Amadeu Casellas: A què s'espera per alliberar-lo?

L'amadeu Casellas va entrar a la presó sense delictes de sang, ara fa més de 22 anys. El límit d'estada a presó és de 20 anys, però a ell li allarguen l'estada. Per què? Perquè dins la presó ha reinvindicat els drets dels presos. Ara es troba en vaga de fam des de fa prop de 2 mesos sense ser suficientment escoltat. Una vegada més ho ha fet per reivindicar els seus drets, però les orelles sordes d'aquesta justícia li poden provocar una molt injusta mort. Cal que actuem i fem actuar ràpidament per evitar-ho.

Sobre el cas de l'Amadeu: Ja porta més de 50 dies en vaga de fam ::: Amadeu: un crit ::: De per què ha reiniciat la vaga de fam ::: Carta oberta a una senyora sotmesa ::: De la primera vaga de fam ::: La història del cas de l'Amadeu ::: llibertat o mort :::

[23,24agost] Actes de suport a Osona

[Dilluns 25] concentració davant del DGSP

[25-31agost] Setmana internacional d’accions descentralitzades per la llibertat de l’Amadeu Casellas. Imaginació contra el poder.

notícies relacionades: política penitenciària per a presos polítics ::: Cadena perpetua? ::: Envio de faxes denunciando el maltrato a las menores del Centro de Hornachuelos (Córdoba) ::: Contra l'aïllament de Carlos Cela ::: La tortura com a instrument polític ::: Persecució inútil de les mostres de solidaritat amb Franki

+info: >>>criminalització i repressió


This work licensed under a
Creative Commons license.
Sindicato Sindicat