Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
un altre món
19 mai 2008
Creat: 19 mai 2008

Tres dies d'acció a Esplugues contra el pla Caufec

Dilluns 19, dimarts 20, dimecres 21 de maig, un total de 36 activistes van encadenar-se a bidons de ciments, a les valles, a les màquines, per tal d'aturar les obres del megaprojectes urbanístic pla Caufec a Esplugues del Llobregat. Al pla Caufec s'oposen diferents Associacions Veïnals des de fa 17 anys, quan el govern local (PSOE) va promoure la destrucció de la muntanya de Sant Pere Màrtir a base de gratacels, oficines, habitatges de luxe i un gran centre comercial. L'acció forma part de la defensa activa de Collserola i per exigir l'alliberament immediat d'en Franki de Terrassa. Les activistes van ser detingudes i acusades de desobediència, coaccions, desordre públic i danys.

Manifestació contra el pla Caufec DISSABTE 24 maig, 18h plaça de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

notícies relacionades::: Primer dia: 4 encadenats - Desallotjament dels primers encadenats - video:: Segon día: 8 encadenats :: Tercer dia: 24 encadenats - Vols saber com són les garjoles d'Esplugues? [fotos]

convocatòries antiespeculació 24 de maig::: 12h Inauguració del taller Barris en Lluita al Forat de la Vergonya :: 18h manifestació contra el pla Caufec a la plaça de l'Ajuntament d'Esplugues :: 23h Botifarrada popular a l'especulació - Carbasses a l'especulació!

+info::: AltreMon + No al Caufec+ Entre Bastidors

Sindicato Sindicat