Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
educació i societat
11 feb 2008
Creat: 11 feb 2008

Educació: Quan la connotació de pública es fa desaparèixer...

Els informes sobre matèria educativa constaten que aquest sistema educatiu no va bé. Però Governs Europeus, espanyols i catalans ho agafen com a excusa i s'afanyen a elaborar i posar en marxa noves lleis per a una major privatització, mercantilització i jerarquització de l'educació, tant per la primària, la secundària, com l'educació universitària. Fa anys que l'educació pública s'està privatitzant i mercantilitzant i els resultats educatius no sembla que hagin millorat, llavors, Per què no tornen a fer reaparèixer una educació veritablement pública?

[14 feb]Vaga contra la Llei d’Educació de Catalunya Manifestacions:

Barcelona: 12h de Plaça Universitat a Plaça Sant Jaume
Girona: 12h de Jaume I/Governació
Lleida: Concentració a les 13h davant dels SSTT
Tarragona: A les 12 hores, de Plaça Imperial Tàrraco

[6 març] 12h, Pça Universitat Jornada de lluita el 6 de març: Surt al carrer i aturarem Bolònia! Derogació de la LOU i del Reial Decret, ja!

notícies relacionades: Vaga de Becaris: Becaris cada vegada més precaris ::: No a la LEC per segregadora, privatitzadora i precaritzadora de l'educació PER UN ENSEYMANET PÚBLIC, LAIC, CATALÀ, EDUCATIU I DEMOCRÀTIC!! ::: de com es prepara l'opinió pública per possibilitar reformes impopulars ::: resposta sindical a l'informe bofill ::: Els estudiants de les terres de l'Ebre responen a Maragall ::: Comunicat del MAES per a professors i alumnes de Sabadell ::: SEPC: per què no estem d'acord amb la LEC ::: AEP sobre la LEC ::: CGT sobre la LEC ::: saps quins són els teus drets en els examens? ::: els estudiants catalans contra l'encariment del transport públic ::: en defensa de l'ensenyament en català

+info : >>>ensenyament

Sindicat Terrassa