Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
mitjans
03 mai 2007
Creat: 03 mai 2007

L'SGAE ataca de nou

Els companys i les companyes del portal llibertari de alasbarricadas.org han estat demandats per l'SGAE (Societat General d'Autors i Editors) per suposats comentaris contra la imatge i la reputació del cantant conegut com "Ramoncín". Per això mateix s'ha endegat una campanya d'informació sobre l'atac de l'SGAE contra el portal de alasbarricadas.

Una vegada més tornem a estar davant precedents que ens deixen entreveure que pot anar succeint amb els portals comunicatius antagonistes. Haurem d'estar alerta.

infos relacionades: El cànon i l'SGAE ::: Sentència ferma a Madrid: és contrari a la llei que els judicis paguin cànon ::: La futura LLei d'Impuls de la Societat de la Informació podría limitar la llibertat d'expressió ::: Segons la reforma del codi penal: hackers delinqüents ::: Com ens afecta el nou canon digital? ::: L'SGAE censura putasgae ::: Una festa popular guanya el judici contra l'SGAE ::: El govern presenta un projecte de llei per bloquejar webs internacionals ::: A vueltas con la LSSI

Més info a: mitjans + alasbarricadas

Sindicat Terrassa