Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
un altre món és aquí
16 mar 2007
Creat: 16 mar 2007

Trencar amb la protecció i la seguretat enganyosa

La tàpia que segella els centres socials per protegir l'especulació. Perquè no puguin ser mai cases ni centres plens de vida i activitat combativa?
La porta que tanca amb pany i clau el company, marit o amant per protegir el maltractament. Perquè la dona no pugui ser mai lliure de decidir com i amb qui vol viure?
La reixa que que empresona per protegir el mal govern. Perquè les idees alliberadores no es parlin ni s'escoltin?
La tanca que separa països i continents per protegir els imperis. Perquè les persones no puguin circular lliurement ni desitjar una vida millor?

[31mar]18h. Centre Social de Sants: Olzinelles, 30 La pressió urbanística als nostres Barris

[31mar] Barcelona.Magdalenes menja't les fronteres abans de que se't mengin

[31mar] 15h. Casal de joves de les Corts Jornades per la col.lectivització de la vida

notícies relacionades: web dels companys d'acció directa ::: Salah Dahri, veí de Cornellà detingut al CIE de Zona Franca i pendent de ser expulsat ::: desallotjaments i protestes a Sant Andreu, Gràcia i Sabadell ::: La policia talla l'electricidad al CSO Milano. Els okupants continuen a dins. Crida a la solidaritat ::: han tapiat les nostres cases igual que han tapiat les nostres paraules[bon Pastor] ::: el "pocero" de fuenlabrada ::: Ariadna Pi sorteja la torre Agbar ::: La llei d'estrangeria és violència de gènere ::: Llibertat núria ::: Sobre el sumari 18/98

més info: repressió i criminalització + dones + okupació i especulació + immigració

Sindicato Sindicat