Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
laboral
13 gen 2007
Creat: 13 gen 2007

Milers de persones treballadores han estat acomiadades i precaritzades. La indiferència no evitarà que siguem les següents.

Els drets més bàsics de les persones treballadores de Catalunya es troben amenaçats i agredits per la patronal i amb la passivitat, i complicitat, de les institucions i el Govern de Catalunya i l'Estat Espanyol, suposadament socialista i d'esquerres.
Dones, joves i immigrants són les persones més afectades per la precarietat laboral en la que hi han començat a anar caient homes adults com a resultat de tants acomiadaments. Les reestructuracions i processos judicials com els d’Iberia, les segregacions que tenen com a objectiu abaratir l’ocupació com a La Vanguardia, la repressió patronal amb acomiadaments, sancions i pallisses a Mercadona, els acomiadaments massius com els de SEAT,els processos de privatització i precarització que afecten a Parcs i Jardins, el transport ferroviari i la sanitat, els tancaments i les deslocalitzacions d’empreses com Miniwatt, Braun, i un llarg etcètera ens bofetegen a la cara de manera creixent.
La solidaritat, la coordinació, la pressió, la resistència i la lluita per l'exercici dels nostres drets són ara crucials per alleugerir els processos oberts d'acomiadaments i per evitar que se'n produeixin de nous. Autoorganitza't, coordina't, acosta't a les organitzacions que, veritablement,treballen pels drets dels treballadors, queixa't i denuncia les injustícies, ves a les manifestacions, desconfia del poder, escriu als mitjans i sobretot solidaritza't amb les demés persones treballadores.

[21 gener]12h. Pça Universitat manifestació d'empreses en conflicte

notícies relacionades: La mitjana d'hores treballades a Catalunya és la més alta des de 1994 ::: Espanya té la temporalitat més alta de tota la UE ::: treballadors d'hosteleria: perquè les festes són de tots i per a tots ::: BcnActiva en els processos de selecció encara demana a les dones si estan casades i tenen fills! ::: Les corporacions i la seguretat laboral ::: Bocatta despedeix a un representant sindical

+info: >>> laboral

Sindicato Sindicat