Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
especulació
07 nov 2006
Creat: 07 nov 2006

Barcelona Meeting Point: la fira de la màfia immobiliària

Del 7 al 12 de novembre se celebra el Barcelona Meeting Point, la major fira immobiliària d'Europa segons els organitzadors. S'hi donaran cita els principals promotors de l'especulació, a una de les ciutats on el problema de l'habitatge és més punyent i on ha esclatat tot un moviment de protesta contra aquesta situació insostenible, protesta que intenta ser silenciada en àmbits polítics i mediàtics per tal de mantenir la bombolla especulativa.

::: Què és el Meeting Point? ::: Qui és Enrique Lacalle? (president del BMP) ::: Lacalle: "el sector immobiliari espanyol és un model a seguir"

Més info a >>> secció especulació

Accions[7 nov]Encadenades amb ciment a la pça Sant Jaume + video de l'acció de benvinguda del Meeting Point ::: [8 nov]Clausurat el Barcelona Meeting Point ::: [9 nov]35 immobiliàries i la seu d’urbanisme de Santa Coloma de Gramenet i Poble > Sec-Sant Antoni (Barcelona), tancades per especulació ::: [10 nov]Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!1 i 2 ::: [11 nov]Les lluites en defensa del territori i contra l'especulació es manifesten contra el Barcelona Meeting Point (BMP)

[11 Nov. 12h] plaça dels Països Catalans: Manifestació Es riuen de nosaltres a la cara

Altres notícies: ::: La Caixa pressiona a Youtube per a censurar un video sobre especulació ::: L'oficina antimobbing de l'ajuntament de Barcelona ::: Un assessor municipal diu que l'habitatge no és una qüestió socialment conflictiva ::: Les dades de la violència immobiliària i urbanística ::: La ONU demana al govern espanyol avaluar l'acompliment del dret a l'habitatge ::: Veins del Bon Pastor impugnen l'enderroc de les cases barates :::

Sindicato Sindicat