Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
laboral
25 oct 2006
Creat: 25 oct 2006

No ens prendran els nostres drets sense lluitar

En els darrers mesos hem estat testimonis, novament, de com encara hi ha qui no accepta que les treballadores i els treballadors exigim els nostres drets fonamentals. Ja no en tenen prou amb despatxar als que lluiten, sinó que, com en el cas de Mercadona, arriben fins i tot a l'extrem d'enviar "matons" a donar pallises als qui donen la cara o,fins i tot, utilitzen els mercenaris a sou de l'estat per intentar espantar als que volen mostrar solidaritat i recolzament amb els seus companys.
Per contra aquells "sindicalistes", que treballen més a favor de l'empresa que no pas a favor dels treballadors, no només són recompensats econòmicament sinó que, a sobre, la justícia no considera que això sigui un delicte i, encara més, tenen la barra de confessar que és una pràctica habitual compensar amb regals aquells representants dels treballadors que "es portin bé".
Fins aquí hem arribat, no ens prendran els nostres drets així com així!

+info: >>> laboral

notícies relacionades: Acte de solidaritat amb els treballadors del Prat (Iberia), 25-d'octubre, 19 hores, Cotxeres de Sants ::: El col.lectiu d'acomiadats de SEAT inicia una vaga de fam ::: Entrevista a treballadorxs de tallers de La Vanguardia: "Boicot a La Vanguardia" ::: Guerra a Mercadona! ::: Sorpresa: 150 treballadors informats més a Mercadona ::: La Vaga de Mercadona: Sumem i seguim! ::: Comunicat del Comitè de Vaga de La Vanguardia ::: Uns 450 treballadors de Parcs i Jardins es manifesten a Barcelona ::: Acte de suport al companys del Prat i de presentació del Directa a la CGT ::: Andreas Schleef, una repugnant Creu de Sant Jordi ::: "Per Nadal tots els acomiadats reincorporats a SEAT" ::: Realitzada segona concentració a Eurocen i Zeleris ::: Nou èxit de la Secció Sindical CNT-Sagardi ::: Concentracions Honeywell ::: Butlletí nº59 d'octubre de la CGT d'Autobusos de TMB: Acords a realitzar ::: Dades de l'atur, dades enganyoses ::: Entrevista a Mariana, treballadora de Braun: "Els dirigents de CCOO i UGT ens han venut descaradament" ::: Espanya continua al cap de la UE en temporalitat... amb diferència

Sindicat Terrassa