Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
guerra
11 jul 2006
Creat: 11 jul 2006

Palestina: Fins quan...?

Fins quan continuarà l'estat d'israel castigant la població civil innocent?: Els ulls a Gaza ::: Sobrevivint a la Franja ::: La problemàtica dels segrestos impunes de ciutadans palestins ::: El martiri de Gaza ::: El Primer Ministre d'Israel demana que es torturi a més d'un milió de persones ::: notícies des de Gaza ::: Fins quan ::: Israel i les seves pràctiques habituals ::: Crims de guerra, ofensiva contra la pau ::: una vida, quantes morts?

Manifestació Dijous 27/19.00h/Pça. Catalunya: Llibertat per Palestina i Líban! + altres ciutats

Anteriors: Barcelona + Fotos [1] [2], València i Palma, Madrid 12 juliol a les 19:30 + fotos

Un silenci repugnant ::: Àgata a la pluja ::: Demanem bloqueig i sancions a Israel ::: Comunicat sobre Palestina del PCPE ::: Comunicat de la Red Solidaria contra la Ocupación de Palestina ::: Jornades de difusió i sensibilització. ::: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?

notícies relacionades: Colonies sionistes al sud d'Hebron s'apoderen de més terres palestines ::: Campanya Popular Palestina contra el Mur del Apartheid ::: Augmenta la repressió contra la Inspecció Ciutadana a la base de l'OTAN ::: Convocatòria mundial a accions no violentes de resistència civil per posar fi a l'ocupació militar de l'Iraq ::: Primer esborrany de convocatòria per a una contracimera enfront de la reunió de l'OTAN a Sevilla, Febrer de 2007.

+info: >>> guerra + Aturem el mur

Sindicat Terrassa