Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
pobles
11 jun 2006
Creat: 11 jun 2006

NO volíem aquest estatut

Ara que s'ha acabat amb el tripartit es mobilitzaran tots els recursos a l'abast del govern per forçar l'aprovació d'un estatut que ja no es volia quan va sortir de Catalunya, i, encara menys, després de les retallades sofertes al passar pel Congrés Espanyol.
No aprovar aquest estatut també és qüestionar la política imposada des de dalt, l'exclusió de bona part de les persones que viuen a Catalunya, un neoliberalisme que deixa fora milers de treballadors, una especulació que no ens permet viure dignament i una concepció de l'Estat que no ens deixarà ser lliures. En definitiva, no aprovar l'estatut, és obrir la porta a un altre moment en que vertaderament s'escoltin els problemes de la societat catalana en la seva totalitat.

més enllà: no? abstenció? blanc? nul? pros i contres ::: votar en blanc ::: l'abstenció ::: sobre el vot nul ::: La intersindical-SCS diu no perquè no es millora el marc de relacions laborals ::: sindicalistes pel NO ::: el NO i la fiscalitat ::: ::: elevada participació al referèndum per la independència de Montenegro ::: Alguna cosa passa amb les enquestes de la vanguardia quan no els hi agraden els resultats?

+info : >>>pobles + campanya diguem no

Sindicato Sindicat