Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
especulació
07 jun 2006
Creat: 07 jun 2006

Jo l'aturo, tu l'atures, ella l'atura... Nosaltres amb vosaltres ho aturarem!

Resulta ser que no és cert que els preus de la vivenda estiguin pujant per una elevada demanda, ni que fer pisos de 30m serveixi per congelar els preus actuals, ni que el mobbing només el practiquin empreses estrangeres, ni que... Comencem a aturar també les seves mentides, les seves amenaces, els seus desallotjaments i extenguem el dret a la vivenda exercint-lo i promocionant la vivenda realment pública!

10 juny, 18h, Pça de Sants, Aturem la demanda a Can Vies

Ells no ens aturaran: 9 juny, 19.30. Rai .Jornades de debat: El forat de la Vergonya: Autogestió vs simulació de participació ::: 10 juny, Sabadell Inauguració CSA Calamarsa ::: suspès el desallotjament de kan kadena ::: suspès el desallotjament de la Drogueria de Mataró, però encara contiua l'amenaça - Han desallotjat el CSOA La Drogueria de Mataró ::: suspès el macrojudici del desallotjament del KORP III ::: La Krispa ja en va fer 6 ::: Recent inauguració de l'escenari del CSO Rabart

notícies relacionades hi ha tants pisos buits que Winterthur Assegurances n'ha creat una per si okupen... ::: Informe internacional: la corrupció institucional dispara el preu de la vivenda a Espanya ::: nova vivenda alliberada al Clot ::: crònica de l'emancipació al barcelonès nord ::: tercera sentada per una vivenda digna ::: happy homeless people ::: l'Ajuntament esborra les cases que no li interessen ::: Esplugues, botifarrada a l'especulació :::"el cielo está enladrillado"

Més info:: especulació + >>>corrupció i poder + barrisants.org + bcnviu

Sindicato Sindicat