Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
laboral
25 mar 2006
Creat: 25 mar 2006

precariopolis Directiva Bolkestein, la lluita continua

La “Directiva per a la Liberalització dels Serveis en el Mercat Interior de la UE�, més coneguda pel nom de l’excomissari holandès que la va promoure, Fritz Bolkestein, es troba en aquests moments substancialment modificada després de la seva aprovació pel Parlament Europeu. No hi ha cap dubte que les mobilitzacions en contra han estat l’element clau per forçar els canvis que ha sofert respecte a la proposta inicial.

Però no podem baixar la guàrdia, ja que el procés de discussió d’aquesta Directiva no ha acabat. El següent pas és a la Comissió Europea, on serà revisada abans d’arribar al Consell de Ministres del estats de la UE, on es poden acceptar o rebutjar les modificacions produïdes en el tràmit del Parlament que tingué lloc el passat 16 de febrer.

Malgrat tot, la música de fons era i segueix sent l’aposta decidida per la liberalització dels serveis i una desregulació indirecta de les condicions d’accés i exercici de les activitats econòmiques.

dissabte[25mar] 17h Pça Universitat:manifestació per la readmissió dels 660 acomiadats per SEAT

Notícies relacionades: vada de les persones treballadores de mercadona ::: CNT contra la directiva Bolkestein ::: Mobilització contra la Directiva Bolkestein el 14 de febrer ::: Concentració dissabte 11-feb: Aturem La Bolkestein ::: Agora - Aturem la Bolkestein ::: Dissabte 17, Revolta Global -> Jornades 2005 : "Washington, Brusel·les, la Moncloa..TRENQUEM EL CONSENS!" ::: Campanya contra la Directiva Bolkstein: aliança antiobrera ::: Attac recolza la Campanya contra la Directiva ::: Attac contra l’aprovació de la directiva Bolkestein

Més info: >>Laboral + >>stopbolkenstein.org

Sindicato Sindicat