Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
pobles
08 feb 2006
Creat: 08 feb 2006

Autodeterminació: el dret a decidir si es vol ser independent o no.

Fa 25 anys, la lluita de l'Assemblea de Catalunya demandava el restabliment de l'Estatut d'Autonomia com a mitjà per exercir el dret a l'autodeterminació. Com de costum, s'està donant una vertadera ofensiva contra l'expressió de la identitat catalana i el nou estatut es debat entre amenaces i coaccions quan ni tan sols planteja la superació del sistema econòmic actual ni variacions en l'organització territorial de l'Estat Espanyol actual. Per això, molt*s reafirmen que amb l'estatut que se'ns planteja no n'hi ha prou i que no satisfà ni garanteix el ple exercici d'aquesta autodeterminació. Per ser l'Estatut de tot*s caldria un procés constituent popular i democràtic que permetés un altre model de relacions polítiques, socials, econòmiques i laborals decidides lliurement i, de moment, això no ha estat així.


campanya unitària per l'autodeterminació i plataforma som una nació i tenim dret a decidir: campanyes paral.leles?>>>>
Campanya som una nació autodeterminació --- manifest campanya unitària per l'autodeterminació --- Convocatòries 19gen, 9 feb, 11feb --- resultats de la plenària 19 gener

[11 febrer] 19h pça universitat manifestació Som una nació, autodeterminació

[18 febrer] 17h pça Espanya Manifestació som una nació i tenim dret a decidir

+info : >>>cultures

notícies relacionades:resultats d'enquestes sobre autodeterminació i independència plataforma pel dret a decidir comença a fer les seves primeres passes Ens juguem la sobirania i els propers 25 anys! ::: Si la transició fos estat ?taca, a qui lladraries, Argos? ::: l'Estatut i els moviments populars catalans ::: Antimilitarisme i alliberament nacional ::: Xile: dret a la lliure determinació dels pobles indígenes ::: Sobre l'estatut d'autonomia del País Valencià ::: indymedia PPCC?

Sindicat