Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
indymedia
31 oct 2005
Creat: 31 oct 2005

Indymedia València ja és una realitat

Persones de moviments socials de València son amenaçades habitualment per E2000 al seu fòrum d'internet. Es posen dades personals i s'incita a la repressió. Això mateix va passar no fa molt amb persones del http://www.barriodelcarmen.net/, de l'imc-alacant i de l'imc-valència. Degut a aquest fet ha sorgit aquest comunicat on us convidem a que us hi adheriu (ca) - (es). Als diaris també comença a arribar el ressó d'aquesta denúncia pública.

Barcelona Indymedia Ràdio : a partir del dia 7 de Novembre, cada dilluns a 2/4 de 8

altres notícies d'indymedia :: Nou enllaç per afegir convocatòria + la gent de manteniment també fem errades: una mica de paciència i confiança + Barcelona Indymedia a Google + Projecte: Nou indymedia al maestrat (castelló) + ¿Qué succeeix amb ACP/IMC Madrid? + Proposta per fer fora els feixistes d'indy + Ressucitant Climate Indymedia (Indymedia Clima) + Intervencions d'ADECAF a Indymedia + trobada indyestrecho a Barcelona + Centralisme Barceloní a Indymedia + El govern dels Estats Units allibera documents sobre el segrest del servidor + Viva espanya manque pierda imatges: [re]evolució dels [indy]media + Sobre la participació + graffitean imc-bcn

+info:: >>>indymedia

Nou enllaç d'afegir convocatòria :: A imc-bcn hem afegit l'enllaç de “publicar convocatòria� a la columna central (entre "publicar noticia" y "publicar a galeria media") per facilitar-vos la difusió de convocatòries. Et recomanem que llegeixis aquesta explicació per difondre les teves convocatorias de la manera més eficient.


This work is in the public domain.
Sindicato Sindicat