Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
sexualitats
27 mai 2005
Creat: 27 mai 2005

l'erupció del*s estrany*s a Barcelona

Molt més enllà de l'home homosexual, blanc, sa i conservador i molt més aprop de la diversitat, d'allò inclassificable, indefinible i ilimitable Queer és el que volem que sigui i el que volem que d'allò en sigui. Ser el que sentim superant el gènere i els seus rols.

[30 maig-5juny] trobada queeruption 2005 a Barcelona

la trobada: Assemblea preparatòria a okupa Montgat ::: Invitació a la trobada ::: de què va? què hi trobarem? ::: ves a la queeruption (o no)

notícies última hora: entrebancs inicials ::: presència d'antidisturbis, crida a la concentració! ::: es podrà tornar a entrar, veniu!

notícies relacionades: mani queer a barcelona dia alliberament GLBT ::: boicot queer a l'explotació capitalista ::: festa Queer a la perla ::: Festa queer a TDN ::: festa vila en el CASM ::: Al voltant del sexe i del cervell .. i tal vegada també de la solidaritat ::: Descobreix nous móns fins ara ocults...t'atreveixes a néixer? vidajoc.net ::: Persecució de l'homosexualitat +++ mentir sobre cuba? ::: el PP de pontons que titlla els gays de tarats ::: 17 maig dia mundial contra l'homofòbia ::: Documental Rompiendo Géneros ::: psycosoma factory....mira i escolta... +++ foto queer ::: Identitat o diferència? La lluita contra l'heteronormativitat ::: Consejo caliente para disfrutar y radicalizar el sexo

+info:: >>>sexualitats +++ queeruption barcelona


This work is in the public domain.
Sindicato Sindicat