Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
educació
02 mai 2005
Creat: 02 mai 2005

Recerca Activista: Quan la investigació i l'activisme es fusionen

La Recerca Activista esdevé un instrument de transformació crítica de la realitat, generant canvis i visibilitzant conflictes tot sumant-se com un element més a la mobilització social.
Per l'investigador* activista, l'activisme no és el seu "objecte d'estudi" sinó que forma part de la seva vida. Un* Recercador* activista prioritza els processos col.lectius i cooperatius de producció de coneixement i va més enllà de l'acadèmia.També contribueix a denunciar la mercantilització i privatització dels coneixements i la precarització actual.

[5 maig] presentació i debat Recerca Activista i Moviments Socials

Experiències: Ieres Jornades de Recerca Activista i Moviments Socials a Barcelona(gener 2004)::: Jornades contra la mercantilització de la Paraula(abril i maig 2005) ::: CASA meeting. Amsterdam.(juny 2005) ::: Investigació veïnal a les cases del Bon Pastor ::: no a la investigació militar: objecció científica ::: Desacords: taller d'investigacions subversives UHP ::: la wikipèdia ::: Arxius i documentació des d'un vessant progressista ::: Les presons de la democràcia ::: Renda Bàsica ::: guia per la transformació social a Europa ::: Registra copyleft/creative commons ::: el preu de la llibertat

Contesta la nostra enquesta i opina sobre Barcelona Indymedia!:Enquesta Indymedia Barcelona

més info: >>>Ensenyament+++investigacció+++investigadors precaris

Sindicato Sindicat