Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
ensenyament
25 nov 2004
Creat: 25 nov 2004

Indymedia Barcelona posa en ús l'esperanto

Des de l'assemblea de Barcelona Indymèdia presentem l'esperanto com una nova opció lingüística a l'hora de llegir les notícies de la columna central i tot allò que no són notícies de la columna dreta. L'esperanto és un idioma sense estat, casa seua és el món. Amb el seu ús es vol contribuir a fer el món més just, de manera que ningú per raons de naixement o nivell econòmic tingui més oportunitats d'accedir al domini de les llengües que s'imposen, és a dir, el que cerquem és evitar la discriminació per raons lingüístiques.

Alguns enllaços en aquestes pàgines >>> El fruto de Lázaro Luis Zamenhof :: Què és l'esperanto realment? quina és la seva finalitat? :: L'esperanto als Països Catalans :: Breu història de l'esperanto per dates :: Aquestos terrícoles són uns autèntics sofridors :: On són els mites?, on són les realitats? :: Bilingüisme i foteses conceptuals :: Quan la vagància ven productes... ::: Aquesta "Unió" Europea incompetent és una farsa.

+info :: Lloc multillengua sobre l'Esperanto + K.E.A. (Kataluna Esperanto-Asocio) + Vikipedio en Esperanto + Indymèdia Brasil + >>>ensenyament

Sindicato Sindicat