Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització
12 nov 2004
Creat: 12 nov 2004

Laura i Zigor: Absolts

La Laura i el Zigor han estat absolts de l'acusació d'haver col·laborat en l'assassinat del regidor de Viladecavalls, es desestima així la pena demanada pel fiscal. Ja en el seu moment els implicats en l'atemptat van exculpar el Zigor i la Laura d'aquest fet.

Malgrat l'absolució, ell*s seguiran patint la presó per la condemna a 7 i 9 anys de presó d'un primer judici també a l'Audiència Nacional. Així, la greu situació de règim d'aïllament en que es troba la Laura, continuarà. Arran de tots aquests fets són moltes les mostres de suport realitzades en forma de concentracions, comunicats i d'altres per col·lectius, persones... I com en molts altres casos és aquesta lluita i solidaritat constant la millor forma per a ajudar.

Altres infos relacionades:::Mani campanya "Absolució Immnediata" Terrassa:::L'Estat espanyol acusat de tortura a Strasburg:::Citació a Pep Musté:::Antimilitaristes València:::Dossier presos Hospi:::Convocatòria contra els abusos de poder a Cornellà:::Judici Gabriele Kanze:::llibertat sota fiança de l'anarquista Roger:::Alliberat Solidari amb Itoiz:::Juanra es traslladat a la presó de Valladolid:::Procès judicial Egunkaria:::Vaga de fam Zigor:::Condemna Juanra i Peru:::Zigor aillat a Valdemoro:::FIES i sofriment legal a Espanya (per Xose Tarrio)::: En nom de l'antiterrorisme:::Entrevista familiars de Laura i Diego:::Com arreglar els danys causats?

Escriu a les preses i presos politics catalans i mostra la teva solidaritat!

+info :: rescat + >>>criminalització

Sindicato Sindicat