Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
criminalització
29 oct 2004
Creat: 29 oct 2004

Presó indefinida per als dos nois de l'Hospitalet

Arrel d'una acció amb còctels molotov contra la comisaria de Sants la matinada del 4 d'octubre, van ser detinguts dos nois de l'Hospitalet. En l'operació policial també van detenir un jove de Cornellà. Tots 3 van ser aïllats i torturats fisica i psicològicament i la Brigada d'Informació de la Policia Nacional va intentar per dues vegades, i sense èxit, que se'ls apliquès la Llei Antiterrorista. Desprès de passar a disposició judicial, el 6 d'octubre el jutge va decretar presó preventiva pels 2 joves de l'Hospitalet al·legant la seva situació de precarietat i com a mesura d'escarment. Les pressions policials, però, han aconseguit que el jutge deneguès el recurs contra la presó preventiva, que es pot allargar fins al dia del judici. Crida a la solidaritat activa:: comunicat :: full de signatures ::

Mobilitzacions>> Diumenge 31 oct, Castanyada de Por a l'Hortet de Santa Eulàlia :: Dissabte 6 de novembre, 11h, Cercavila a Pç Sants :: Dissabte 13 de novembre, 17h, Pç Universitat

Més noticies relacionades :: La urbana carrega desprès de la mani pels dos d'hospitalet ::

+info :: >>>criminalització

Altres noticies :: Pròxim judici a les detingudes del 12-oct 01 :: Condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó un jove de Terrassa :: Solidaritat Detinguts/des de Tarrega 1991 :: Els fets del bar Bemba continuen sense solució :: Comunicat de Maulets Mallorca en relació al judici a Joan Pachón :: Compañero de Madrid detenido por ser inmigrante:: Ahir a st.Coloma Mosso d'esquadra deixa kao a un noi :: Demanen 1 any de presó als i les antimilitaristes de Bétera :: UGT-Presons colla de feixistes ::

Judici a Zigor i Laura

El judici es va cel·lebrar els dies 21 i 22 d'octubre. El fiscal demanava 30 anys de presó per a cadascún. En el judici els membres d'ETA van exculpar en Zigor i la Laura.

Sindicat Terrassa