Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
poder i estats vers cultures
09 set 2004
Creat: 09 set 2004
Historia d'Espanya
"...Habiendo, con la asistencia divina y la justicia de mi causa, pacificado enteramente Mis Armas el Principado de Cataluña, tocaba a mi soberanía establecer gobierno en él (...) Las causas de la Real Audiencia se sustanciarán en lengua castellana..."

Decret de Nova Planta, signat per Felip V de Borbó el 16 de gener de 1716

"...nunca fue la nuestra una lengua de imposición, sinó de encuentro; a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano: fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyos por voluntad libérrima, el idioma de Cervantes..."

Discurs de Juan Carlos I de Borbó el 23 d'abril de 2001

11 setembre 2004: Cal seguir commemorant-lo?

Què n'opinen... Comissió 11 setembre:Per un nou estatut que ens faci més lliures :: Endavant:Contra la precarietat, els Països Catalans construïm alternatives :: Maulets:Combatem el Capital, recuperem la terra :: CGT:Contra l'europa dels estats i el capital :: CAJEI: Per la independència i el socialisme, acció directa! la lluita al carrer és la lluita del jovent! :: Construïm uns països catatalans sense estats ni fronteres :: Actes a Barcelona 10 set a Sants :: 11 set a Barcelona :: Actes Comissió 11 setembre :: Actes Endavant :: Actes Maulets ::Alternativa Estel :: Rescat:Manifestació pels presos polítics:: Actes Estat Català :: Actes Arreu 10set marxa de torxes a vilafranca :: La fomentada :: a Mallorca :: a Igualada :: a Martorell :: a Girona Maulets arreu ::altres infos d'interès història d'estelades :: el dia 11 :: l'esquerra i els drets nacionals :: Actes 11 set Front Popular de Solidaritat amb el poble txetxé :: Per què els catalans no podem oblidar Felip V? ::

...tot està per fer, tot és possible...

més info a la secció poder i estats vers cultures

Sindicato Sindicat