Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
ecologia
25 jul 2004
Creat: 25 jul 2004

La plataforma Transgènics Fora en acció directa!

La Plataforma Transgènics Fora! va convocar el tres de juliol a col.lectius i persones individuals a tallar un experiment de blat modificat genèticament a Grimonells (Lleida). Aquest experiment forma part de SUSTAIN, projecte financiat principalment per la UE en què participa l' IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària de la Generalitat), la Universitat de Barcelona i altres organismes d'investigació de França i Anglaterra.

Amb aquesta acció directa, la Plataforma denuncia que la agricultura transgènica representa l'última i més nefasta proposta de les grans corporacions d'insums agrícoles que plantegen un model productiu extraordinàriament nociu, amb el recolzament dels poders públics, que, d'altra banda, es neguen a donar informació de les seves activitats a la societat civil.

Aquesta acció, que es suma a moltes altres que s'estan realitzant en tot el planeta, exigeix que Catalunya sigui declarada zona lliure de transgènics.

Fotos ::: [1] + [2] + [3]

+info ::: ecologia

No als transgènics!!! ::: Un nou risc per a la salut i l'ambient: els cultius farmacèutics + Els senyors de la genòmica + Activistes revelen casos d'aliments contaminats per grans transgènics + Ecologistes i ONG exigeixen informació sobre contaminació per blat de moro transgènic + Desenvolupament de resistència a herbicides i insectes en cultius genèticament modificats + Greenpeace acusa a Eroski i Mercadona de negar-se a retirar els transgènics + Vía Campesina: la FAO declara la guerra als camperols + Estudi exhaustiu sobre soja transgènica a Argentina + La gana, patentada + Àfrica perilla la seva riquesa ecològica + Terra, Aliment, Dignitat i Vida + El parc de la investigació

Nanotecnologia ::: Promeses i perills de la Nanotecnologia + Sigilosa reunió de 26 governs sobre nanotecnologia + Biometria i nanotecnologia a Barcelona + Hem bloquejat les jornades Franco-Catalanes de Nanociència i Nanotecnologia

Sindicat Terrassa