Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Benestar humà en temps de crisi

Data:Dimarts 12 Març, 2013, 19:00 - 21:00
Organitzador*:Centre de Treball i Documentació (CTD)
Correu-e de l'organitzador: mail@cetede.org
Descripció: Hi participaran:
Sandra Ezquerra, sociòloga, professora de la Universitat de Vic, membre del 15M.
Albert Recio, economista, professor de la UAB, membre de la Junta de la FAVB i del Consell de redacció de la Revista de Economía Crítica.
Jaume Grau, biòleg, responsable de l’àrea de Biodiversitat de Ecologistes en Acció de Catalunya.

Moderarà l’acte: Cristina Carrasco, economista, professora de la UB, participant de “Dones i Treballs” de Ca la Dona


“Benestar” és paraula camaleònica que convé examinar des de diferents perspectives, sovint complementàries. Per això col•lectius habitualment interessats en aspectes més particulars de l'acció cívica i política hem fet pinya entorn d'aquest pal de paller que a tots ens sembla central: el benestar de les persones. En resum i breument, encara que no puguem lligar tots els caps, el nostre objectiu és vertebrar aquest gran tema a partir de tres perspectives capitals: gènere, igualtat i dependència; economia i conflictes socials; ecologisme i sostenibilitat.

Els grups organitzadors d'aquesta activitat pensem que en aquests temps durs de crisi és important debatre sobre els continguts del benestar humà per tal de poder proposar accions col•lectives i/o polítiques públiques que posin en el primer plànol les necessitats de les persones. També volem aprofitar aquesta trobada per presentar alguns dels treballs que han publicat recentment els nostres col•lectius.

Organitzen:
Centre de Treball i Documentació (CTD), Dones i Treballs de Ca la Dona, Ecologistes en Acció, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere(IIEDG), la Revista de Economía Crítica (REC) i Ca la Dona.


Us hi esperem!
Lloc:Centre Cívic Pati LLimona
Adreça:Carrer Regomir, 3 Barcelona
Mira també:www.cetede.org
 
 
Sindicat