Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Benèfic/Obtenció de fons

FESTIVAL SOLIDARI 10 grups 21h-Cap a un NOU MODEL Economic i social (Ateneu Popular 9barris-Trinitat)

Data:Dissabte 23 Febrer, 2013, 21:00 - 06:00
Descripció: CAP A UN NOU MODEL ECONÒMIC I SOCIAL

Pigme@s Revoltos@s el 23-F "dan el golpe", amb un festival solidari i reivindicatiu en favor del projecte 9 Barris Coopera. Aquest any convidem a reflexionar entre tots cap a on volem anar.
Milions d'aturats, milers de desnonats, gent passant gana, els recursos del planeta superats, l'esclavatge global com a futur... Hem de dir prou, hem de trencar amb aquest ...sistema que comporta una riquesa enganyosa: distribuïda entre uns quants i a costa d'hipotecar generacions futures...

I ja hem arribat a la generació futura. Per això hem de crear alternatives, noves formes de relacionar-nos tant social com econòmicament. I les hem de crear nosaltres, des de la societat civil, abans no ens veiem abocats a menjar-nos els uns als altres.
Així ho han entès des del projecte 9 Barris Coopera, des d'on volen posar el seu granet de sorra cap a un nou model, on les relacions de suport, cooperació, equitat i solidaritat entre les persones siguin la base dels projectes laborals. Assessoren i donen suport a projectes que s'inicien i han engegat una xarxa d'empreses que comparteixen un seguit de valors en el seu funcionament intern, uns valors que no responen a una campanya de màrqueting sinó a una voluntat de canviar el model existent des de la societat, de transformar aquest sistema i recuperar, per sobre de tot, el concepte de persona.
Perquè necessitem noves formes de veure el món, perquè volem fugir del capitalisme individualitzador per vertebrar un sistema més humà, des de Pigme@s Revoltos@s, donem ple suport a aquesta iniciativa.

La xerrada-debat i l'exposició serviran per conèixer propostes i debatre sobre el tema. Tindrà lloc a Can Basté, el 27 de febrer, a les 20 h.
Hi intervindran David Fernàndez, membre de Coop57 i diputat al Parlament, i Jordi Garcia, autor del llibre Adéu, capitalisme, 15M-2031.


Festival Pigme@s revoltos@s

Festival solidari en suport de 9 Barris Coopera.
Un cop acabades les obres de l'Ateneu, aquest any recuperem el concert amb 2 escenaris.

El 23 de febrer, des de les 21 hores, podreu gaudir d'un cartell extraordinari, format per 10 grups d'alta qualitat que participen per la causa i sense els quals això no seria possible. Igual d'imprescindible que el suport sòlid de la gent de l'Ateneu. També hem d'agrair la feina de molts col·laboradors, que si comencem a enumerar, no parem.

El preu, assequible, com sempre: 6 € entrada anticipada (en venda al Bar de L'Ateneu) i 8 € a taquilla. Els diners recaptats aniran destinats a 9 Barris Coopera.
El lema del festival d'aquest any és "Cap a un nou model econòmic i social".

Els grups que vindran aquest any són:

Hermanowar
Afable Martínez
Tosko & Honey
La Trastienda de Rita
Chonders
Cranc
Jizzy Free
La Banda de los Inmortales
F.E.D.H.
La Rumbé
Hereus del Taxi
Lloc:Ateneu Popular 9barris C/ Portlligat 11-15 - 08042 - Barcelona Tel.: 93 353 95 16
Adreça: * METRO o Línia 3 (verda) baixar a Roquetes (Sortida Vidal i Guasch) o Línia 3 (verda) baixar a Trinitat Nova (Sortida Aiguablava) o Línia 4 (groga), baixar a Trinitat Nova (Sortida Aiguablava). * BUS: Qualsevol dels números: 50, 51
Preu:6€ anticipada/ 8
Mira també:www.ateneu9b.net/content/festival-pigmes-revoltoss
 
 
Sindicato Sindicat