Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

FB'13. 19h. Presentació del llibre "La memoria y el fuego"


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dimecres 20 Febrer, 2013, 19:00 - 23:30
Organitzador*:Febrer Llibertari 2013
Descripció: 19:00h Presentació del llibre "La memoria y el fuego" de Jorge Valadas a càrrec de Quim Sierra, traductor de l’edició en castellà.

Un segle més tard, la societat portuguesa es presenta de nou sense energia i iniciativa col·lectives, amb la imaginació anestesiada per l'alienació mercantil. Inepta per resistir les forces destructives del corró compressor europeu, amb més raó es revela incapaç de pensar la utopia d'un altre món. En les següents pàgines es convida el lector a un altre viatge, un viatge que no fa taula rasa del passat. Després de demorar en alguns passatges desoladors de l'evolució present, surt de les autopistes de la modernitat neoliberal per penetrar en les senderes poc conegudes de la memòria dels vençuts, a la trobada de senyals i vestigis de la utopia social enterrats per sota del ciment i del crèdit.

21:30h Sopador popular.
Lloc:CSA Can Vies.
Adreça:c/ Jocs Florals, 42. Plaça de Sants. L1/L5
Mira també:febrerllibertari.sants.org/
 
 
Sindicato Sindicat