Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Benèfic/Obtenció de fons

I calçotada llibertària de vallcarca


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 09 Març, 2013, 13:00 - 20:00
Organitzador*:assemblea llibertaria heura negra de vallcarca
Correu-e de l'organitzador: heuranegra@riseup.net
Descripció: GRAN CALÇOTADA A VALLCARCA
Us convidem a la I Calçotada Llibertària de Vallcarca, que celebrarem el proper dia dissabte 9 de Març de 2013 a partir de les 13h. Amb aquest acte pretenem crear un espai d'oci que ens ajudi a fer vincles entre les que volem un canvi social. El preu és de 10 euros que s'hauran d'abonar a l'entrega del tiquet, i els beneficis aniran íntegrament destinats a les companyes de Sants detingudes la passada vaga del 29 de Març. Sabem que el preu pot semblar excessivament car a algunes, però creiem sincerament que hem de començar a fer un canvi col.lectiu envers la implicació que tenim amb els casos repressius. Si no teniu prou diners menjareu igual. Menú loco: calçots, romesco, carxofes del prat, patates, all i oli, pa i vi. Animarem la vetllada amb música i l'actuació de escultors de fusta amb motoserra. Us esperem!
Si plou es posposarà al proper dissabte.
Lloc:L'acta es realitzarà a l'espai autogestionat de Vallcarca: c/Fariigola amb Calendau. Park autogestionat de vallcarca.
Preu:Bo d'ajut opcional 10€ repressió vaga 29m
 
 
Sindicato Sindicat