Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Acampada Plaça Catalunya 2.0


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 02 Febrer, 2013, 11:00 - 00:00
Descripció: El Jueves 31 de enero, tras la noticia sobre la corrupción del PP y conjuntamente con la jornada de acciones de #YoNoPago, un grupo de personas decidieron acampar en Plaza Sant Jaume, donde permanecieron toda la noche y todo el día siguiente, hasta el Viernes 01/02/2013. Transcurrido el día, después de toda una jornada de acampada en #AcampadaSJ y una manifestación convocada a las 19:00h en Pl.Catalunya, donde asistieron alrededor de 3500 personas, la asamblea de #AcampadaSJ ha tomado las siguientes decisiones:

•Se traslada estratégicamente la Acampada a la Plaza del pueblo (Pl.Catalunya)

•Se convoca a una asamblea preparatoria de acciones, manifestaciones y posible continuidad el Sábado 02/02/2013 a las 11:00h en Plaza Catalunya.

•Se convoca una manifestación que saldrá desde Plaza Cataluña a las 18:00h en marcha hacia la sede del PP donde hay convocada una cacerolada a golpe de Sobres a las 19:00h.

En Plaza Catalunya piden:

Mantas
Comida
Tela
Esterillas
Material de Pancartas
etc..
Y lo más importante, participación!!!

Tags: #Volvemos1f #ocupemcatalunya

Para mas Info sige a @AcampadaSJ en Twitter

Mañana Tod@s a las Plazas... en cada pueblo, en cada ciudad, en cada barrio!!!


Català:

El Dijous 31 de gener, després de la notícia sobre la corrupció del PP i conjuntament amb la jornada d'accions de #YoNoPago, un grup de persones van decidir acampar a Plaça Sant Jaume, on van romandre tota la nit i tot el dia següent, fins el Divendres 01/02/2013. Transcorregut el dia, després de tota una jornada d'acampada a #AcampadaSJ i una manifestació convocada a les 19:00 ha Pl.Catalunya, on van assistir al voltant de 3500 persones, l'assemblea de #AcampadaSJ ha pres les següents decisions:

• Es trasllada estratègicament l'Acampada a la Plaça del poble (Pl.Catalunya)

• Es convoca una assemblea preparatòria d'accions, manifestacions i possible continuïtat el Dissabte 02/02/2013 a les 11:00 ha Plaça Catalunya.

• Es convoca una manifestació que sortirà des de Plaça Catalunya a les 18:00 h en marxa cap a la seu del PP on hi ha convocada una cassolada a cop de Sobres a les 19:00 h.

A Plaça Catalunya demanen:

mantes
Dinar
tela
esterilles
Material de Pancartes
etc ..
I el més important, participació!

Tags: #Volvemos1f #Ocupemcatalunya

Per més Info @AcampadaSJ a Twitter

Demà Tots i totes a les places ... a cada poble, a cada ciutat, a cada barri!
Lloc:Plaça Catalunya
Mira també:www.facebook.com/events/435909869812757/
 
 
Sindicato Sindicat