Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

NO a la VIOLENCIA POLICIAL ni a les detencions racistes a TERRASSA ni enlloc


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dijous 31 Gener, 2013, 19:00 - 00:00
Organitzador*:S.A.T Solidaritat Antirepressiva de Terrassa
Descripció: La passada matinada de dissabte 26 de Gener es va produir per part dels mossos d'esquadra, l'agressió a 6 companyes i posterior detenció de 4 d'elles.

El que havia de ser una intervenció rutinària d’aquest cos policial per una queixa, en una vivenda on es celebrava un sopar, va esdevenir una actuació racista i violenta. El resultat va ser de 6 persones ferides i 4 d’elles detingudes i acusades d'atemptat a l'autoritat. La policia nacional va aprofitar també per obrir un procés d'expulsió contra un dels detinguts aquella nit.

Per tots els motius exposats, exigim la retirada dels càrrecs a les detingudes. Com també exigim que s'esclareixin aquest i tots els casos de violència policial i que s'apliquin les mesures necessàries perquè aquests casos no tornin a succeir. Alhora que les persones i institucions implicades assumeixin responsabilitats.

Recordem la convocatòria de concentració és dijous 31 de Gener davant ajuntament de Terrassa a les 19h

ABSOLUCIO PER LES 4 COMPANYES DETINGUDES A TERRASSA
PROU ABUSOS POLICIALS I JUDICIALS!!!!!
ATUREM EL RACISME INSTITUCIONAL!!!!!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (gener 2013)

https://bambuser.com/v/3321844
Lloc:Davant l' ajuntament de Terrassa
 
 
Sindicato Sindicat