Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Presentació del Comite de Solidaridad Sandinista, Delegación Baix Llobregat

Data:Divendres 25 Gener, 2013, 20:30 - 00:00
Organitzador*:Comité de Solidaridad Sandinista de Catalunya
Correu-e de l'organitzador: ctesolidaridadsandinista@gmail.com
Descripció: Esdeveniment en Facebook:
Presentación del Comite de Solidaridad Sandinista, Delegación Baix Llobregat
http://www.facebook.com/events/411294398952007/?ref=22INTRODUCCIÓ
El Comitè de Solidaritat Sandinista, és una associació de solidaritat internacional, nascuda al 2010, amb l'objectiu de realitzar una lluita Mediàtica, donant a conèixer l'actual procés revolucionari que viu Nicaragua, com un altre clar exemple de censura que realitzen els grans mitjans de comunicació amb els països de l'ALBA, èxits que són obviats i ocultats pels consorcis informatius, i per tants desconeguts per al públic internacional. .

I a poc a poc hem anat ampliant cobertura a altres països com Bolívia, Equador, Cuba, Veneçuela, ... establint al seu torn aliances de treball amb altres entitats i plataformes que tenen una línia de treball i objectius iguals.

Amb el temps hem anat obrint noves línies de treball amb objectius fonamentals en la canalització i / o suport a projectes encaminats a incidir positivament en la realitat de la societat nicaragüenca a Nicaragua o amb la problemàtica social de la immigració del Nicas a Espanya.

Aquest Divendres 25 de gener explicarem més en profunditat el treball de Solidaritat Internacional que realitzem des de l'entitat, el que hem fet, i al seu torn, la línia de treball que anem dissenyant per seguir treballant.

A les 21:30 h farem un SOPAR SOLIDARI per recaptar suport econòmic per al treball de la nova delegació i acontinuación podrem gaudir d'un petit CONCERT. Música alegre per a una presentació-inauguració d'una delegació plena il · lusió i lluita!

Us esperem!


Com arribar a l'ateneu:
Lloc:http://bit.ly/VvpSSP
Adreça:Carrer Jacinto Guerrero, 8. Cornellà de Llobregat A prop metro linea 5 Gavarra.
Preu:0
Mira també:xarxaxnicaragua.blogspot.com.es/2013/01/25-de-enero-presentacion-del-comite-de.html
 
 
Sindicat