Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Com ens protegim a les manifestacions?

Data:Dissabte 02 Febrer, 2013, 18:00 - 00:00
Organitzador*:rereguarda
Correu-e de l'organitzador: rereguardaenmoviment (nospam) gmail.com
Descripció: Durant la manifestació de la vaga general del 14N, la repressió policial es va traduir en diversos ossos trencats degut a les pallisses dels mossos a gent que ja tornava a casa; dues persones van resultar ferides per l'impacte de bales de goma: una va perdre un ull i l'altre vàries dents de la boca. En el recompte repressiu hi ha diverses pallisses en punts ja allunyats de la manifestació i dues detingudes torturades en el camí a comissaria.


Des de Rereguarda en Moviment veiem amb preocupació l'escalada repressiva del govern, però ens preocupa més que no tractem aquestes qüestions de forma col·lectiva. Com anem a les manifestacions? Com podem impedir ser maltractades? Com ho podem fer per què no s'estengui la por a anar a una manifestació?


Som conscients que és un tema molt complex que no solucionarem en un dia, però veiem necessari obrir un espai de debat per compartir experiències, eines i possibles solucions.

Per això convidem a totes les assemblees, col·lectius i persones el dissabte 2 de febrer a les 18h a l'Ateneu Flor de Maig del barri del Poblenou (c/Doctor Trueta, 195 M. Llacuna)

Començarem amb una introducció molt complerta sobre el funcionament polític i operatiu dels Mossos d'Esquadra. Després posarem sobre la taula diferents experiències internacionals per passar al debat que girarà entorn a la pregunta:


Com ens protegim en les manifestacions?

Durant la jornada gaudirem de deliciosos entrepans i pica pica!


http://rereguardaenmoviment.org/
https://twitter.com/Rereguarda
Lloc:Barcelona
Adreça:l'Ateneu Flor de Maig del barri del Poblenou (c/Doctor Trueta, 195 M. Llacuna)
 
 
Sindicato Sindicat