Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

No paguem el transport públic el dia 9 com a protesta per l'increment de taxes

Data:Dimecres 09 Gener, 2013, Tot el dia
Organitzador*:plataforma #nopaguem
Descripció:

#nopaguem: Una plataforma ciutadana demana no pagar el transport públic el dia 9 com a protesta per l'increment de taxes


Unes 25 persones han ocupat un Bus Turístic de Barcelona per fer pública la campanyaACN

Barcelona | Actualitzada el 05/01/2013 21:38

La plataforma #nopaguem s'ha presentat aquest dissabte a Barcelona amb un acte simbòlic en el qual una vintena de persones han pujat durant una estona en un Bus Turístic davant la presència de desenes de turistes.

La campanya pretén denunciar que "les mesures d'ajust econòmic serveixen com a excusa", per exemple, "per augmentar taxes" de serveis que fan servir "les classes populars" per "motius quotidians".

Com a protesta davant aquesta situació, la plataforma insta la ciutadania a no pagar el transport públic el dimecres vinent. L'objectiu és mobilitzar sobretot "sectors vulnerables", com les persones joves i aturades. "Aquesta acció ha estat convocada expressament en un bus turístic per denunciar el model de ciutat que patim, encarada als turistes i als interessos comercials i no a les veïnes i veïns", es queixa la plataforma en un apunt al seu bloc. "No podem oblidar que mentre el servei de bus turístic resta intacte, ens retallen els busos de barri", afirma el text.
Lloc:Tot catalunya.
Mira també:www.ara.cat/societat/Nopaguem-plataforma-ciutadana-transport-lincrement_0_841715999.html
 
 
Sindicat