Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Reunió social

Ho fem nosaltres [11, 12, 13 i 14 d'octubre de 2012]

Data:Diumenge 14 Octubre, 2012, 14:00 - 19:00
Organitzador*:Disciplina
Descripció: Després de la pausa d’estiu tornen els menjadors vegans dels diumenges al CSO Old School, i nosaltres ens hi traslladem per acabar les jornades.

Els menjadors són un punt de trobada setmanal on, a més del dinar, hi tenen cabuda diverses activitats: xerrades, concerts acústics, projeccions, partits de bàsquet, etc. El preu del menjar són 3,5€ i inclou primer plat, segon plat i postres.

XERRADA SOBRE LA REPRESSIÓ CONTRA EL MOVIMENT ANTIESPECISTA

El 22 de juny del 2011 va començar una nova campanya repressiva contra el moviment antiespecista amb la detenció d’activistes de Madrid, Astúries, Euskadi i Galicia acusats d’ecoterrorisme. Tres d’ells van passar 22 dies en règim de presó preventiva, mentre que a la resta se’ls decretà llibertat condicional amb càrrecs. Podeu trobar més informació al web de la campanya conjunta Unidos Contra la Represión.

Per la xerrada comptarem amb la presència d’un dels imputats, que ens explicarà en quin estat es troba el cas.

AITOR NIEVE

Aitor Nieve és un cantautor punk provinent de La Bisbal d’Empordà però resident a Barcelona. Influenciat per l’escena punk folk americana (Andrew Jackson Jihad, Ghost Mice) i l’escena de cantautors i xerraires de la península ibèrica (Roger Pelaies, PIB, Daniel Higiénico) camina per la Catalunya Interior impartint lliçons de moralitat amb una guitarra en mà i quatre cordes vocals mal afinades.
Lloc:CSO Old School
Adreça:Av. Vallcarca 85, Barcelona
Preu:3,5€
Mira també:hofemnosaltres.wordpress.com/
 
 
Sindicato Sindicat