Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

L'Associació per a Joves TEB celebra el seu 20è aniversari amb un concert solidari

Data:Dissabte 29 Setembre, 2012, 20:00 - 02:00
Organitzador*:Associació per a Joves TEB
Correu-e de l'organitzador: comunicació@ravalnet.org
Descripció: L'Associació per a Joves TEB celebra enguany els 20 anys del seu naixement amb un concert solidari que tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 20 hores al teatre de l'Ateneu Popular de Nou Barris. L'esdeveniment comptarà amb les actuacions de reconeguts artistes de l'escena urbana com La Kinky Dub Machine, Eddine Saïd, Dlux, Mr. Sutra, Demo & DjSwet, De Kalle, Drako & Evy, Efrén y Suko con Dj Switch i Mateolika. També es sumen al cartell els joves vinculats a l'entitat a través del “Projecte de Break i Maquetes Hip Hop”. Cal destacar que tots els artistes que participen al concert ho faran de manera desinteressada.

Les entrades es poden aconseguir fent una aportació solidària mínima de 6 euros a l'Associació per a Joves TEB i la Fundació TEB – Treball Social amb les TIC. Les donacions encara estan obertes i es poden fer per Internet al lloc web de l'entitat (http://jovesteb.org/20aniversari/), amb un ingrés al número de compte 2100 3286 48 2200126088 o físicament al local de l'associació(C/ dels Salvador, 6 Baixos). També es podran fer el mateix dia del concert a l'Ateneu Popular de Nou Barris. L'aforament està limitat a 600 persones.

A més, s'obrirà una “fila zero” per aquells que vulguin fer un donatiu i no ens puguin acompanyar el dia del concert.

La recaptació de l'esdeveniment es destinarà de forma íntegra al “Projecte de Break i Maquetes Hip Hop” basat en la creació de produccions musicals dels joves de l'entitat. L'Associació per a Joves TEB treballa des del seu origen per la inserció social i laboral a través de les noves tecnologies al barri del Raval.
Lloc:Ateneu de Nou Barris
Adreça:C/ Portlligat 11-15, 08042 Barcelona
Preu:6
Mira també:jovesteb.org/20aniversari/
 
 
Sindicato Sindicat