Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Concentraciòn en Can Cadena: amenaza de desalojo

Data:Divendres 25 Gener, 2008, 08:00 - 00:00
Organitzador*:Can Cadena
Descripció: El dia 25 de gener a les 8:00 hrs està prevista l'execució del desallotjament preventiu, malgrat el recurs interposat que encara s'està tramitant... Aquest desallotjament forma part de la lògica especulativa del Pla Sant Llorenç, que és un més dels diferents plans urbanístics aprobats per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat,i dirigits per empreses privades com PROMOCIONS RUVE S.A. que atempten contra el patrimoni històric del poble i que en el seu projecte, estan expropiant i enderrocant terrenys, horts i vivendes d'aquesta àrea del Baix Llobregat.

A Can Kadena els plans indiquen que s'enderrocaran els dos edificis que formen part de la masia, a l'interior del qual es troben les restes d'un molí d'oli del segle XVIIIi el terreny frontal a la casa on, desde fa 10 anys, es treballa un hort d'agricultura biològica urbana, que és l'únic que queda a tot el carrer i a tota la zona.

Per tot això, fem UNA CRIDA POPULAR per a que DURANT TOT EL MATÌ DEL DIA 25 DE GENER, A PARTIR DE LAS 8... us convidem a la concentraciò i al esmorzar popular per a aturar el desallotjament.

¡¡¡CAN KADENA RESISTEIX!!!
Lloc:Can Cadena, C/Laureà Mirò 130 Esplugues de Llobregat M L5 Can Vidalet bus 57, 157, 63, 67, 68, 153
 
 
Sindicato Sindicat